PUNIMET NE BLLOKUN E PALLATEVE “OSJA I FALLTORES”

Ne kuader te inspektimeve te punimeve qe po kryhen ne disa lagje te qytetit te Shkodres, kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi ka inspektuar perfundimin e punimeve ne bllokun e pallateve “Osja i Falltores”. Nje zone qe ndodhet ne rajonin nr 1 te lagjes se Tophanes te qytetit te Shkodres. Ne fjalen e saj para banoreve, Ademi tha se nuk ka probleme me kullimin, pasi jane sistemuar te gjitha kanalizimet e ujerave te bardha dhe te zeza, ndersa po diskutohet per parkimin per biçikletat.

Edhe ky eshte nje investim nga fondet e Bashkise Shkoder dhe kryebashkiakja Ademi premtoi se do te kete nderhyrje edhe ne lagje te tjera te Shkodres.

Lexoni dhe kete

ISMAIL MUÇEJ, NJE JETE NE SHERBIM TE DIJES

Një aktivitet kushtuar Ismail Muçej është zhvilluar pasditën e së dielës në qytetin e Shkodrës. …