Wednesday , 20 June 2018

PUNIMET NE KOLEKTORIN PRANE URES SE VJETER TE BUNES

Prej disa ditesh ka nisur puna ne nje prej kolektoreve ne afersi te Ures se Vjeter te Bunes. Kolektor, cili sherben per bashkimin e ujerave te bardha te qytetit, qe me pare ka qene per bashkimin e ujerave te zeza. Drejtori i punimeve ne ByPass, Pjerin Delia, thote se ne raste rreziku nga permbytjet shkarkimi i ujerave do te kryhet duke vene ne funksion hidrovorin.

Sipas Delise, kjo tombine sebashku me dy te tjera ne zonen tek ish-pazari i vjeter, do te perfundojne se ndertuari brenda ketij viti dhe shpresohet se shkarkimi i ujerave te bardha te qytetit te Shkodres do te gjeje nje zgjidhje te qendrueshme.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI PER ZHVILLIMIN RAJONAL 3 PER SHQIPERINE

Në kuadër të hartimit të kornizës strategjike të zhvillimit rajonal u zhvillua këtë të hënë …