Thursday , 15 April 2021

PUNIMET NË LOTIN E 4-të NË RRUGËN OBLIKË-VELINAJ-ALIMETAJ

Këtë të shtunë është hedhur shtresa asfaltike në rrugën Oblikë- Velinaj- Alimetaj, loti i 4-të i saj.

Vit pas viti, përmes buxhetit të Bashkisë Shkodër është bërë e mundur të ndërtohen 2000 metër linear rrugë, ku vetëm loti i 4- ët ka një gjatësi 620 metër linear.

Edhe kjo rrugë është financuar nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, parashikuar në buxhetin e vitit 2020, me një vlerë 9.6 milion lekë, ndërkohë puna do të vijojë edhe për vitin vitin 2021, me synim ndërtimin e plotë të kësaj rruge të rëndësishme për Nj. A. Ana e Malit.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …