Saturday , 20 January 2018

PUNIMET NE BY-PASS-in E SHKODRES ME RITME TE KENAQSHME

Prej disa ditesh kane rinisur punimet ne by-passin e Shkodres. Punimet po ecin me ritme te kenaqshme dhe sipas grafikut te percaktuar. Nje fakt i tille pohohet nga vete tekniku pergjegjes Nezir Cena, i cili thekson se sipas parashikimeve fundi i dhjetorit mund te shenoje fundit e projektit.

Punimet ne by-passin e Shkodres jane te ndare ne dy projekte, ku ai per punimet ne afersi te Ures se Bunes nuk ka rinisur akoma e prandaj ka prani te zhavorit ne kete pjese te by-passit.

Lexoni dhe kete

TREGTARET TEK KISHA E LAÇIT NE SHENJESTREN E POLICISE

Tregtaret ambulant që operojnë në ambjentet përreth Kishës së Shna Ndout në qytetin e Laçit, …