Saturday , 20 January 2018
Breaking News

PUNIMET NE PISTEN E TARTANIT NE “LORO BORIÇI”

Me shtrimin e pistës me tartan në Stadiumin “Loro Boriçi” të Shkodrës, duke bërë që tashmë të përfundoin plotësisht edhe punimet në këtë impiant sportive. Për ish- atletin shkodran Arben Parmeza shtrimi me tartan bënë të mundur edhe zhvillimin e garave kombëtare dhe ndërkombëtare.

Ndeshjet kualifikuese të Shqipërisë dhe të Kosovës që do mbahen pas pak ditësh do shtyjnë afatin e përfunditmit të punimeve që duhet të përfundoj pas 10 ditësh.

Stadiumi “Loro Boriçi”  fillimisht në fund të kësaj jave do presë Kosovën në kuadër të ndeshjeve kulifikuese për Rusi 2018 e më pas të hënën me datën 9 do presë kombëtaren Shqiptare kundër Italisë.

Lexoni dhe kete

KAMPIONI I BOTËS ELIS GURI, PROMOTORI I “NATËS SË BOKSIT”

Viti 2018 do të nisë ndryshe për boksin shqiptar. Federata Shqiptare e Boksit, në bashkëpunim …