Monday , 26 February 2018

PUNIMET NE RRUGEN E MANDAVE, PERFUNDOJNE NE FUND TE MUAJIT

Edhe pse ishte planifikuar qe punimet ne rrugen e Mandave ne Kiras te qytetit te Shkodres te perfundonin para pak ditesh, nje gje e tille nuk ka ndodhur. Gjithsesi, punonjesit e firmes kontraktuese vijojne te jene ne terren dhe po punojne cdo dite per kryerjen e punimeve.  Administratori i firmes qe ka marre ne dorezim kete rruge, Mario Delia, tregon arsyet e shtyrjes se afatit te perfundimit te punimeve.

Nga ana tjeter, banoret e zones shprehen te kenaqur qe me ne fund po nderhyhet ne kete rruge, e cila prej vitesh vuante mungesen e kanalizimeve per ujerat e zeza.

Administratori i firmes premtoi se punimet ne kete rruge do te perfundojne ne fund te ketij muaji dhe banoret e kesaj lagje nuk do te kene me problem me gropat apo ujerat e zeza.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …