Thursday , 15 April 2021

PUNIMET NË RRUGËN E VARREZAVE TË BËRDICËS SË MESME

Punimet për sistemim- asfaltimin e rrugës së varrezave në Berdicë të Mesme të Njësisë Berdicë, po shkojnë drejt përfundimit të plotë.

Me përfundimin e fazës së parë, ka përfunduar edhe projekti për sistemim asfaltimin në gjithë gjatësinë e rrugës, duke lehtësuar aksesin për banorët.

Ky është një investim publik me vlerë 6.7 mln lekë nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …