Wednesday , 18 July 2018

“PUNIMET NE RRUGEN E VELIPOJES JANE VONUAR”

Punimet në rrugën e Velipojës janë vonuar, kjo edhe për shkak të kohë së papërshtatshme si shkak i përmbytjeve. Gjithsesi shpresojmë që për sezonin turistik rruga të vihet në funksion për pushuesit. Kështu shprehet drejtori i Drejtorisë së Turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema.

Ai flet edhe për sezonin turistik në Shirokë.

Shiroka dhe Velipoja janë dy zonat mjaft të frekuentuara të pushuesve dhe turistëve në Bashkinë Shkodër, duke sjellur mjaft të ardhura për këtë institucion.

https://www.youtube.com/watch?v=9aXgI0w045E&feature=youtu.be

Lexoni dhe kete

MUNGESA E TERMINALIT, AUTOBUSET PARKOJNE NE MES TE QYTETIT

Sezoni turistik rrit numrin e turistëve në qytetin e Shkodrës. Shumë turistë vijnë nga vende …