Saturday , 8 August 2020

PUNIMET NE RRUGEN OBLIKE – LAGJIA E RE

Ka përfunduar hedhja e shtresave asfaltike në rrugën Oblikë- Lagjia e Re në Njësinë Administrative Ana e Malit. Kështu po shkon drejt mbylljes së plotë të një tjetër kantieri ndërtimi në Bashkinë e Shkodrës. Punimet janë ndjekur nga afër nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, e shoqëruar edhe nga administratori i Anës së Malit Arben Ceni. Po punohet edhe për të përfunduar lulishten dhe trotuaret, duke e kthyer qendrën e Oblikës në një qendër të mirëfilltë urbane.

Investimi me vlerë 53,6 milion lekë është bërë i mundur nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …