Thursday , 15 April 2021

PUNIMET NË RRUGËN “POGEJ” NË LAGJEN NR.3 TË SHKODRËS

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Pogej” në lagjen nr. 3 të qytetit të Shkodrës po shkojnë drejt fundit.

Ka përfunduar ndërhyrja në infrastrukturën nëntokësore, ku janë ndërtuar kanalizimet e ujrave të bardha, të zeza dhe rrjeti i ujësjellësit.

Ademi premtoi se investimet publike në Bashkinë e Shkodrës do të vazhdojnë pa ndërprerje si në qytet, ashtu edhe në njësitë administrative.

Lexoni dhe kete

NGA MESUES NE BUJK, HISTORIA E 70-VJEÇARIT NE LEZHE

45-vite ka qenë në shërbim të formimit të brezave si arsimtar, ndërsa sot është kthyer …