Saturday , 15 August 2020

PUNIMET NË RRUGËN QENDËR MES – KULLAJ NË POSTRIBË

Bashkia e Shkodrës vazhdon inspektimin e punimeve në objektet ku po ndërtohet në territorin e saj. Këtë të enjte, grupi i punës, së bashku me administratorin e NJA Postribë dhe drejtues të kompanisë kontraktore, kanë parë nga afër punimet që po kryhen nga kompania sipërmarrëse në rrugën Qendër Mes- Kullaj në njësinë administrative Postribë.

Ky është një investim nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, me një gjatë 400 metër linear, ku është ndërhyrë edhe për zgjerimin e saj me rreth 2 metër linear.

Lexoni dhe kete

BASHA: QEVERIA DËSHTOI PËRBALLË PANDEMISË

Kryedemokrati Lulzim Basha iu ka drejtuar një mesazh qytetarëve duke iu referuar situatës që po …