PUNIMET NË RRUGËN “ZABELEJ” NË SHKODËR

Drejt përfundimit po shkojnë punimet në rrugën “Zabelej” në qytetin e Shkodrës. Në një gjatësi 260 meter linear të rrugës, janë vendosur 710 metër linear tubacione KUB dhe KUZ, 450 metër linear rrjet ujësjellësi. Me përfundimin e punimeve, një nga zonat më autoktone të qytetit, me densitet të lartë banorësh, përmirëson aksesin në shërbime dhe lëvizshmëri të këmbësorëve e mjeteve.

Ky është një investim me vlerë 11 milion lekë të reja, nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …