PUSHUES NGA KOSOVA DHE QYTETE TË SHQIPËRISË NË PLAZHIN E VELIPOJËS

Pavarësisht situatës së pandemisë, numri i pushuesve nga Kosova dhe qytete të tjera të Shqipërisë është i kënaqshëm në plazhin e Velipojës. Pushues të ndryshëm shprehen të kënaqur për kushtet në këtë plazh.

Por ka edhe prej atyre që shprehin pakënaqësi…

Ndërkohë të pyetur për virusin, pushuesit shprehen se nuk kanë frikë.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …