Friday , 19 January 2018

QARKU SHKODER, 2 SHKOLLA NUK JANE HAPUR KETE TE HENE

Në Qarkun Shkodër vetëm dy shkolla në Bashkinë e Pukës janë mbyllur si shkak i dëmtimeve dhe në këto dy shkolla me rreth 130 nxënës nuk po bëhet mësim këtë të hënë. Deklarata erdhi nga Morena Tirana, përgjegjëse e sektorit të programeve të zhvillimit pranë DAR Shkodër. Ndërsa në shkollat e tjera, proçesi mësimor vijon normalisht.

Tirana shtoi se edhe në Dukagjin mësimi vijon rregullisht dhe janë marrë masa për të gjitha shkollat.

Për çdo problematikë, Tirana kërkoi që drejtorët të kontaktojnë me Drejtorinë Arsimore Rajonale Shkodër.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …