QENDER E RE KULTURORE PRANE MEDRESES SE DJEMVE SHKODER

Nje qender e re kulturore i shtohet qytetit te Shkodres prane Medreses se Djemve. Nje qender qe mundesohet fale bashkepunimit te Bashkia Yskydar, Bashkise Shkoder dhe organizates TIKA dhe shoqates Istanbul. Kryetari i shoqates Istanbul ne Shkoderm Ridvan Seferaj, inagurimi i kesaj qendre eshte i rendesishem pasi eshte nje projekt qe do te kontribuoje per te zhvilluar te individi dhe shoqeria vlera shpirterore.

Ndersa, per kryebashkiaken e Shkodres, Voltana Ademi, kjo qender eshte fryt i bashkepunimit me bashkine e Yskydarit.

Ne inagurimin e kesaj qendre moren pjese edhe perfaqesues te Bashkise Yskydar ne Turqi.

Lexoni dhe kete

“TI JE DASHURIA” I AUTORIT DAVID BOSETA

Këtë të shtunë poeti i njohur shkodran David Boseta ka prezantuar librin e tij më …