Wednesday , 17 January 2018

QENDER PER PERSONAT ME AFTESI NDRYSHE NE MIRDITE

Mirdita tashmë ka një qender për përsonat për përsonat me aftësi ndryshe.Ngritja e qendres “Mëso me ne” u bë e mundur nga Shoqata e partneritetit Shqipëri-Autria në bashkëpunim me bashkinë Mirditë dhe klerin katolik.Kryetari i Bashkisë Mirditë, Ndrec Dedaj, u shpreh se kjo qender ishte mjaft e domosdoshme për fëmijet me aftësi ndryshe të Mirdites.

Drejtuesja e Shoqates së Partneritetit Shqipëri-Austri, Marjanne Graf, tha se fëmijet me aftësi ndryshe kanë nevoje për mbështetjen e të gjithëve.

Janë 42 fëmije me aftësi ndryshe që do të marrim trajtim psikoedukativ në këtë qender, e cila është plotësuar me të gjitha kushtet dhe përsonelin e nevojshem.

Lexoni dhe kete

200 ALPINISTE NGJITEN NE MALIN E SKENDERBEUT

Alpinistë nga qytetet të ndryshme të vendit Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi u mblodhen …