Thursday , 15 April 2021

QENDRA E PARË PUBLIKE PËR FËMIJËT ME AUTIZËM

Në Shkodër është përuruar “Harmonia”, qendra e parë publike që do ti shërbejë fëmijëve të diagnostikuar me Autizëm.

Numri në rritje i fëmijëve të diagnostikuar me Autizëm dhe problematikat e shumta të familjeve kanë nxitur Bashkinë e Shkodrës që rreth 2 vite më përpara të fillonte rrugëtimin për ngritjen e një qendre të specializuar, për ofrimin e shërbimeve për fëmijët me Autizëm.

Në hapjen e kësaj qendre ndihmuan edhe disa organizata dhe institucione në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

NGA MESUES NE BUJK, HISTORIA E 70-VJEÇARIT NE LEZHE

45-vite ka qenë në shërbim të formimit të brezave si arsimtar, ndërsa sot është kthyer …