QENDRA E QYTETIT TE SHKODRES ME MBETURINA

Problemi i mbeturinave ne qytetin e Shkodres vazhdon te jete i pranishem cdo dite e me shume. Papergjegjshmeria e qytetareve dhe punonjesve te lokaleve eshte rritur dhe vazhdojne te hedhin mbeturinat edhe jashte kontiniereve te mbetjeve.
Ashtu sic shihet edhe ne pamje, ne qender te qytetit, mbeturinat hidhen edhe ne afersi dhe mbi trotuaret, ku qytetaret kalojne cdo dite. Ky veprim vjen edhe nga mbushja e plote e kontiniereve, te cilat pastrohen nje apo dy here nga punonjesit e Bashkise Shkoder.
Dhe, keshtu edhe qytetaret detyrohet te hedhin mbeturinat jashte kontiniereve, duke krijuar nje situate te keqe per cdo qytetar.Ky problem behet me i madh gjate oreve te mbremjes, ku edhe mundesia e hedhjeve te mbeturinave jashte kontiniereve eshte me e larte.Afrimi i stines se veres sjell rritjen e semundje ngjitese te qytetaret qe kalojne cdo dite ne kete zone. Prandaj, nderhyrja e pushtetit lokal eshte mese e nevojshme per te eleminuar cdo problem qe mund te lind me kalimin e kohes, ne rast se situata nuk ndryshon.

Lexoni dhe kete

DEME NGA ZJARRET NE PYJET E LEZHES

Dy vatrat e zjarrit në Malin e Kakarriqit dhe të Rrënxit në Lezhë kanë ardhur …