QENDRA SHENDETESORE VERORE NE SHENGJIN

Që prej 15 qershorit në Shëngjin është ngritur qendra shëndetësore verore në shërbim të pushuesve në këtë zonë turistike. Shërbimi ofrohet gjatë 24 oreve, ndërsa është krijuar dhe infrastruktura e nevojshme për tu përballur me rastet me Covid-19.

Fluksi i pacientëve gjatë qershorit ka qenë i paktë, ndërsa këshilla kryesore e mjekëve është për të respektuar protokollin anti koronavirus edhe në plazh.

Numri i pushuesve në Shëngjin ka njohur rritje gjatë ditëve të fundit, por me shqetesim nga ana tjetër po shihet me shqetesim edhe rritja e të prekurve me koronavirus.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …