Wednesday , 27 June 2018

QENDRO: RRUGA E VELIPOJES NUK SHKAKTON PERMBYTJE

Nuk ka asnjë ndikim rruga e Velipojës mbi përmbytjet në zonë dhe se pretentimet e Bashkisë Shkodër un nuk I kam dëgjuar dhe nuk kam një përgjigje ndaj asaj që ka deklaruar Bashkia Shkodër. U shpreh kështu drejtori I ARRSH-së Afrim Qendro, në lidhje me interesimin e mediave mbi pretendimet e Bashkise Shkoder dhe kryetares se saj per ndertimin e rruges Shkoder-Velipoje.

Qendro foili edhe per hapjen e rruges Boge-Theth ku u shpreh se puna po vijon me ritme te shpejta dhe se do punohet deri ne hapjen e plote te saj.

Drejtori I ARRSH Afrim Qendro ishte I pranishem ne Shkoder ku zhvilloi nje takim me specialist dhe perfaqesues te institucioneve mbi ndertimin e By Passit te qytetit.

Lexoni dhe kete

ADEMI: TE MBLIDHEMI PER TE DISKUTUAR ÇDO GJE QE KA LIDHJE ME VLLAZNINE

Pas dështimit të zhvillimit të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të klubit Vllaznia, ka reaguar …