Thursday , 1 October 2020

Qente Endacak, Kraja: Penalizime per bashkine Shkoder

Shoqata te ndryshme te cilat po sensibilizojne qytetaret por qe nuk kane bere asgje. Eleminimi I qeneve te rruges ka rezoltuar nje deshtim per bashkine Shkoder. Ne kete menyre eshte shprehur Krye- veterineri I drejtorise se bujqesise Selim Kraja per tv rozafa.

Kraja ka beret e ditur edhe rrezikshmerine qe qejte endacak kane me afrimin e stines se pranveresKa nje afat te shkurter qe bashkia Shkoder te reagoje ne menyre efikase ne te kundert per personat pergjeges do te kete kallezim penal

Shoqatat sipas veterinerit kane bere vaksinimin e qeneve dhe me pas I kane lene serish te lire. Kjo eshte nje metode e gabuar pasi semundjet e ketyre kafsheve mund te jene te mbartura.

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …