Saturday , 20 January 2018
Breaking News

“QEVERIA TE AKORDOI PAGEN E 13 PER PUNONJESIT”

Qeveria e, Edi Ramës, të mos përsërisë gabimin e vitit të kaluar duke mos akorduar pagën e 13 për punonjësit e administratës shtetërore.Paralajmerimi ka ardhur nga Kreu i Konfederatës së Sindikatave, Kol Nikollaj, në një dalje për mediat.Kreu i Konfederatës i bëri apel qeverisë të heqe dorë nga shpenzimet e luksit dhe të kthejë sytë nga familjet e varfëra shqiptarë, të cilat duhet të kenë më shumë prioritet se zyrat dhe makinat e qeverisë, që s’janë asgjë tjetër veçse tendera fiktivë.

Kreu i Konfederates se Sindikatave Kol Nikollaj i kërkoi qeverisë të marrë parasysh kërkesat e saj.

Lexoni dhe kete

ALTIN PRENGA “PERSONAZHI I VITIT 2017”

Shoqata Kulturore Shega lezhjane i ka akorduar titullin “Përsonazhi i vitit 2017” kuzhinierit dhe biznesmenit …