Wednesday , 26 June 2019

“QEVERISJA E ARDHSHME DO ASGJESOJE ÇDO LIDHJE ME KRIMIN”

Pas takimit në Koplik, kryedemokrati Lulzim Basha zhvilloi një takim në Shkodër me të rinjtë e këtij qyteti. Shteti është i lidhur me krimin dhe vendos të vjedhë zgjedhjet me krimin. Prandaj, qeverisja e ardhshme do asgjesojë çdo lidhje me krimin theksoi Basha.

Por, ai nuk harroi të shigjetonte edhe deputetin Paulin Sterkaj, duke e akuzuar se është kapur në dosjen 184.

Ndërkohë të rinjtë i shprehën shqetësimet e tyre kryetarit Basha.

Lexoni dhe kete

KiE ANULON DELEGACIONIN PËR VËZHGIMIN E ZGJEDHJEVE TË 30 QERSHORIT

Një prej institucioneve të angazhuara për monitorimin e zgjedhjeve në Shqipëri ka vendosur të tërhiqet …