Wednesday , 21 October 2020

QYTETARET: HIPOTEKA NUK JEP ASNJE INFORMACION

Qytetaret sillen ne zyrat e hipotekes ne Shkoder ndersa nuk marrin asnje pergjigje per sherbimet qe kerkojne. Kjo i detyron ata qe te rikthehen serish tek drejtoria e aluiznit me shpresen se dikush do ti sqaroje.

 

Por edhe drejtoria e ALUIZN- itka mbyllur deren qe ne katin e dyte te nderteses duke percaktuar vetem diten e enjte dhe oren 13:00 deri ne 15:00 per pritjet. Kjo ka sjelle pakenaqesi tek qytetaret te cilet presin me ore te tera ne radhe

 

Ndersa per punonjesit duket se ka me shume rendesi orari i kafese. Dhe si per ironi teksa qytetaret presin ne radhe administrata rikthehet ne pune pas pushimit, e me pas mbyllin deren.Deri ne momentin qe hipoteka te mos kryeje sherbimet me minimale ndaj qytetareve, dhe administrata e aluzinit te qendroje me shume pushim ne kafene, qytetaret do te jete ata te cilet presin ne radhe per te marre sherbimin e nevojshem

Lexoni dhe kete

MAMURRAS, URA E DROJES RREZIKON SHEMBJEN

Ura e Drojës në Mamurras rrezikon të shembet për herë të dytë për shkak të …