QYTETARET: OSHEE PO MBIFATURON ME VLERA SKANDALOZE

Qytetaret shkodrane pas ikjes se administratorit jane detyruar qe vetem ne media te bejne publike ankesat e tyre. Mbifaturimet jane tejet te larta ku nje familje e cila mesatarisht ka paguar 40 mije leke te vjetra, ne muajin Dhjetor eshte mbifaturuar 400 mije leke te vjetra.

Qytetaret apelojne qe OSHEE te marre parasysh ankesat, pasi nuk mund te paguajne mbifaturimet.

Cdo dite prane zyrave te kujdesit ndaj klientit paraqiten me dhjetera ankesa, por deri me tani pergjigja e dhene eshte se ata duhet te paguajne faturat, per tu zbritur ne muajin pasardhes.

Lexoni dhe kete

1 VIT NGA VDEKJA E KLEOTOS ÇELIKUT, FAMILJARET KERKOJNE DREJTESI

14 Korriku shënon 1-vjetorin e ndarjes nga jeta të ish-punonjësit të ndërmarrjes Ujësjellës-Kanalizime Shkodër, Kleotos …