Saturday , 20 January 2018
Breaking News

QYTETARET SHKODRANE E SHOHIN SI MUNDESI LARGIMIN JASHTE VENDI

28 – 29 Nentori shenojne festen e Pavaresise se Shqiperise. Populli shqiptare feston 105 vite shtet, mes shume ngjarjeve apo historive te ndryshme. Por, te pyetur nese do u jepej mundesia te largoheshin ne nje vend tjeter, per nje jete me te mire, cfare do te benin, qytetaret shkodrane shprehen keshtu:

Kushtet e veshtira ekonomike ne vendin tone dhe shpresa per nje jete me te mire ne nje vend tjeter, ben qe shumica e shqiptareve  te mendojne largimin nga Shqiperia.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …