Thursday , 15 April 2021

QYTETARËT SHKODRANË, ‘TË FRIKËSUAR’ NGA RRITJA E RASTEVE ME COVID

Qytetarët shkodranë duken të frikësuar si shkak i rritjes së rasteve me virusin në javët e fundit.

Si rrjedhojë duket se ka edhe një ndërgjegjësim më të madh nga ana e tyre, ndërkohë bëjnë apel për kujdes, pse jo edhe për forcim të masave nga ministria e shëndetësisë.

Sipas tyre, edhe vaksina duhet bërë sa më parë.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …