Saturday , 17 March 2018

QYTETARI DENONCON GJYQTARIN SHKELQIM MIRI

Një qytetar nga Kruja denoncon publikisht gjyqtarin e Arrestuar Shkelqim Miri për shkelje të ligjit në një proçes gjyqësor.Kadri Voga rrëfen se Gjykata e Krujes i kishte hequr të drejten e profesionit përmbarueses Joana Konomi për shpërdorim detyre dhe kjo e fundit e apelon vendimin në gjykaten e Apelit në Tiranë ku gjyqtar i çështjes ishte Shkelqim Miri.Sipas qytetarit seanca gjyqësore në kalendar ishte caktuar të zhvillohej me 1 nëntor por gjyqtari e ka zhvilluar me 18 tetor në fshehtesi të plotë, pas njoftuar asnjë nga palet e interesuar.Kadri Voga është i bindur se gjyqtari Miri ka marrë rrushqet, pasi vendimi i marrë nga ana e tijë ishte në favor të përmbarueses.

Kadri Voga tregon se rendet prej 8 vitesh në nëprët dyert e gjykatave, pasi i është grabitur prona dhe nuk po gjen drejtesi për këtë çështje.

Lexoni dhe kete

“LEZHA NJE QARK ME RRISK PER KULTIVIMIN E DROGES”

Në Lezhë drejtues të bashkive, policisë së shtetit dhe strukturave të tjera lokale u mblodhen …