Breaking News

“QYTETI QE LINDI NGA NJE KESHTJELLE”

“Qyteti që lindi nga një kështjellë”. Është ky titulli i librit më të ri të autores së njohur shkodrane, Zenepe Dibra. Një libër që flet për historinë ndërtimore të qytetit të Shkodrës dhe autorja e paraqiti këtë të shtunë për qytetarët shkodranë. Vetë ajo tregon për përmbajtjen e këtij libri, që ka brenda shume histori të qytetit të Shkodrës.

Në promovimin e këtij librit morën pjesë të afërm të autores, por edhe figura të njohura të artit dhe letërsisë në qytetin e Shkodrës.

 

Lexoni dhe kete

“ERDHME”, POEZITE E QEMAL E SHKELQIM DRACINI NGA NXENESIT E SHKOLLAVE

Qemal dhe Shkëlqim Draçini edhe kanë jetur në kohë të ndryshme lidhja mes tyre është …