RADHE TE GJATA NE MURIQAN

Mbi 2 kilometra është radha e automjeteve në hyrje për në Shqipëri në Pikën e Kalimit Kufitar të Muriqanit.

Festat e fundvitit po shoqerohen keshtu me fluks te kthimit te emigranteve per pushime prane familjeve te tyre ne Shqiperi dhe Kosove. Qe nga data 20 deri me 23 dhjetor, kane hyre afro 7700 shtetas dhe rreth 1700 automjete. Per te përballuar fluksin ne rritje, kjo pike ka hapur 3 sportele ne hyrje. Vonesat me se shumti krijohem me ata qe udhetojne me autobus, ndersa autoveturat jane përpunuar me shpejt. Deri ne oret e drekes neper kete pike kishin hyre 13 autobuse me emigrante.

Sipas personelit te policise kufitare shqiptare ne kete pike,edhe pse fundjave, daljet nga Shqiperia kane qene te pakta ne raport me hyrjet qe sa vine dhe shtohen. Po kështu radhë ka edhe në pikën e kalimit kufitar të Hanit të Hotit.

Lexoni dhe kete

RRITJE PENSIONI PER PENSIONISTET NE VENDIN TONE

Në mbledhjen e rradhës të zhvilluar në Durrës, Këshilli i Ministrave ka vendosur të shtojë …