Saturday , 24 October 2020

Radhet e gjata prane kujdesit ndaj klientit

Rradhet e gjata prane kujdesit ndaj klientit per te paguar faturat e energjise elektrike duket se jane kthyer ne nje monotoni per qytetaret Shkodrane. Keta te fundit shprehen mjaft te revoltuar si per abuzimet ne fatura ashtu edhe per sherbimin e dobet prane kujdesit ndaj klientit

Rradhet e gjata jane prezente prej ditesh. Ndonese eshte nje problem I bere publik ne media pothuajse cdo dite, situata vijon te mbetet e njejte. Ne cdo pike te kujdesit ndaj klientit qytetaret duhet te presin me ore te tera dhe pervec kesaj ata rikthehen serish diten tjeter pasi nuk kryejne pune. Asnje mase per shtim sportelesh nuk eshte marre nga ana e OSHEE-se

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …