Wednesday , 18 September 2019

Radhet, Osja: Kemi vetem 1 server, nuk mund te hapim sportel tjeter

Ankesave te qytetareve per hapjen e sporteleve te reja qe te pershpejtoje pajisjen e qytetareve me kart a te shendetit I eshte pergjigjur drejtori I institutit te kujdesit shendetesor Arvit Osja I cili tha se kjo eshte e pamundur pasi rajoni I Shkodres ka vetem nje server.

Me tej Osja vleresoj procesin e pajisjes me kart ate shendetit duke u shprehur se po ecen me ritme te kenaqshme.

Nga data 1 janar rreth 500 qytetare kane ndryshuar librezat e shendetit ne kart ate shendetit, rreth 1 mije te tjere kane bere shtyrje te librezes ndersa jane hapur edhe 500 karta te reja.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …