Sunday , 19 September 2021

RADOVANI: DREJTUESIT E HIDROCENTRALIT TE KONTROLLOJNE SHKARKIMET

Prefekti i qarkut Shkoder Paulin Radovani i ka bere thirrje drejtorit te ri te hidrocentralit qe te kete kujdes me shkarkimet gjate sezonit te dimrit.

Radovani tha se per mire menaxhimin e situates duhet te kete nje koordinim mes Drejtorit te Hidrocentralit, Prefektures, bashkise Shkoder dhe Bashkise se Vau Dejes.

Prefekti ka perseritur faktin se drejtuesit e hisrocentralit duhet te kene parasysh faktin se primare eshte situata e banoreve. Prandaj duhet qe shkarkimet te behen ne baze te kapacitetit perballues dhe jo te kete rezerva per te kenaqur energjitiken.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NE RADHE PER TE PAGUAR ENERGJINE ELEKTRIKE

Pagesa e faturavë të energjisë elektrike është kthyer në sfidë për qytetaret në Lezhë. Prej …