RADOVANI: “JO” NDERTIMEVE, TEK “VARREZAT E DESHMOREVE”

Hedhja dhe djegia e mbeturinave prane varrezave te deshmoreve vijon te jete nje shqetesim per qytetaret shkodran. Prefekti Radovani prej dy ditesh ne bashkpunim me repartin e zjarrefikesevepo hedhin uje me qellim shuarjen e vatrave te zjarrit, po ashtu ne ndihme kane ardhur edhe biznese te cilat po kontribojne me inerte te cilat hidhen me qellim izolimin e zjarrit I cili eshte disa metra nen toke.

Radovani ka bere thirrje banoreve qe te mos ndertojne ne kete zone, pasi investimet do te jene te kota per shkak se nuk lejohen, zona do te rehabilitohet.

Banoret me heret jane shprehur se zjarrevenjet jane te qellimshme pasi individe te caktuar duan qe te bejne ndertime ne kete pjese. Gje te ciletn prefekti e hedh poshte duke kerkuar edhe bashkpunimin e policise, bashkise Shkoder dhe INUK per te ndaluar cdo lloj ndertimi tek varrezat e deshmoreve.

Lexoni dhe kete

“DUHET VETEM NJE INFRASTRUKTURE E MIRE PER RRUGEN E THETHIT”

Problematika me borĂ«n  qĂ« sjell bllokimin e rrugĂ«s se Thethit Ă«shtĂ« e tillĂ« prej disa …