Friday , 18 September 2020

RADOVANI: KASKADA E DRINIT U KEQMENAXHUA NGA KESH

Mnyra e menaxhimit t situats n kaskadn e Drinit nga Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare sht e dnueshme, deklarata ka ardhur nga prefekti i Qarkut Shkoder Paulin Radovani.

Sipas ktij t fundit sht e patolerueshme q t mos shkarkohet nga HEC- et n ditt e fundit t muajit Tetor dhe t shkarkohet n nivele t mdha gjat 24 orve t fundit.

Burime nga HEC VAu Dejes, bjn t ditur se shkarkimet llogariten n 1700 m3/sek. Sipasoj e shkarkimeve gjat orve t fundit situate paraqitet problematike n zonn e NnShkodres, ndrsa Harku Berdics po pushtohet nga uji.

Lexoni dhe kete

COVID-19 HYN NE GJYKATEN E KURBINIT

Në gjykaten e Kurbinit janë ndërprere proçeset gjyqësore përjashto vetem rastet urgjente, pasi tre zyrtar …