Wednesday , 2 December 2020

RADOVANI: MBESHTES SERISH BANORET NE KERKESEN E TYRE

Deklaraten e Ministrit te energjitikes e ka komentuar edhe Prefekti i qarkut Shkoder Paulin Radovani. Prefketi ne fjalen e tij ka sqaruar banort se bhet fjal pr 326 milion lek q jan dmshprblime t prapambeturaRadovani ka pranuar se kjo shume nuk perfshin demet ne banesa, teksa perkrahu banoret ne kauzen e tyre te demshperblimeve deri ne qindarken e fundit.

Nj dit pasi Ministri i Energjetiks Damian Gjiknuri deklaroi n media se qeveria do t dmshprblej 4000 familje q u prmbytn n zonn e nnshkodrs gjat vitit 2010, Banort e zonave t prmbytura t nnshkodrs qndrojn n t njjtn linj me prefektin. Krkesa e tyre e vazhdueshme sht pr dmshprblimin e banesave dhe bizneseve.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …