Wednesday , 27 June 2018

RADOVANI: PUBLIKIMI I PUNONJESVE, SHKELET PRIVATESIA

Prefekti i qarkut Shkoder Paulin Radovani ka reaguar per here te pare publikisht mbi listen e publikuar ne media te punonjesve te prefektures. Ndonese jo politikisht Radovani tha se ne kete publikim eshte shkelur privatesia e tyre pasi jane publikuar te dhena personale si numri i telefonit. Deklaraten Radovani e beri gjate nje konference te mbajtur ne Shkoder mbi te drejten e informimit.Mbi informimin dhe transparencen e institucioneve ka folur edhe komisioneri Besnik Dervishi i cili tha se ne kete jave ka patur rreth 300 ankesa nga qytetaret ndersa i ftoj insitucionet ne Shkoder qe te bejne publike programin e transparences.Kjo konference mblodhi perfaqesues te bashkive te qarkut Shkoder e po ashtu edhe drejtorive. E drejta e informimit ka kaluar me ligj ne fletoren zyrtare ne janar te ketij viti e cila detyron te gjitha institucionet qe te informojne brenda 10 diteve per cdo eshtje qytetaret, mediat e po ashtu edhe informimet nderinstitucionale

Lexoni dhe kete

ADEMI: TE MBLIDHEMI PER TE DISKUTUAR ÇDO GJE QE KA LIDHJE ME VLLAZNINE

Pas dështimit të zhvillimit të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të klubit Vllaznia, ka reaguar …