Tuesday , 27 October 2020

RADOVANI: PUNIMET NE HYRJE TE QYTETIT, ME MIRE VONE SE KURRE!

4 dite pas nisjes se punimeve ne uren e Bahçallekut ka reaguar Prefekti I Qarkut Shkoder Paulin Radovani. Radovani pranoj se Autoriteti Rrugor I rrugeve e as Ministria e Transporteve nuk kane respektuar premtimet e dhena se ne kete ure do te kishte nderhyrje ne muajin prill, por tha se me mire vone se kurre

Prefekt Qarku Shkoder I pyetur mbi pergjegjesite e autoritetit rrugor te rrugeve dhe menyren se si mund te shmangej trafiku gjate ketyre diteve Radovani tha se kjo eshte nje nderhyrje direkte e Ministrise se transporteve.Po ashtu Prefekti nuk harroj te ironizonte edhe ndjesen publike qe Bashkia Shkoder beri nje dite me pare

Radovani foli edhe per takimin e zhvilluar nje dite me pare me kryetaret e Bashkive per ecurine e akteve te pronesise .Prefekti I qarkut Shkoder kerkoj nga Bashkite qe te kene me shume vemendje ne menyre qe çeshtja e çertefikatave te pronesise te marre zgjidhje perpara vitit 2017.

Lexoni dhe kete

QYTETI I LAÇIT NEN PUSHTETIN E INERTEVE

Kjo Ă«shtĂ« pamja qĂ« tĂ« ofron lagjia numer katĂ«r nĂ« qytetin e Laçit. Zona Ă«shtĂ« …