Wednesday , 21 October 2020

RADOVANI: PUSHTETI VENDOR TE KONTROLLOJE TERRITORIN

Pushteti vendor duhet te kontrolloje territorin pasi hedhja e mbetjeve po e kercenon shtratin e lumit Kir duke e kthyer ne nje rrezik serioz. Prefekti Paulin Radovani thote se tashme as insvestimet nuk jane me te dobishme.

Radovani tha se edhe ne te kaluaren eshte bere pune aspak cilesore persa i perket argjinaturave mbrojtese.

Nga ana tjeter drejtuesit e bordit te kullimit bejne me dije se qeveria shqiptare ka dhene 27 milion leke te reja per investime ne keto zona.

Investimet jane bere kryesisht ne argjinatura per te mbrojtur shtratin e lumit Kir, me qellim mos devijimin e tij. Megjithate hedhja e mbetjeve po kthehet ne nje problem akut per komunitetin perreth I cili kercenohet nga permbytjet sapo rinisin reshjet e shiut.

Lexoni dhe kete

MAMURRAS, URA E DROJES RREZIKON SHEMBJEN

Ura e Drojës në Mamurras rrezikon të shembet për herë të dytë për shkak të …