Wednesday , 30 September 2020

RADOVANI: VLLAZNIA PENG POLITIK DHE EKONOMIKE

Vllaznia prej vitesh eshte mbajtur peng per interesa politike dhe ekonomike. Ky ka qene reagimi i prefektit Radovani per sitaten aktuale te Vllaznise teksa tha qe justifikimi per ngerin juridik nuk eshte i vertete.

Radovani i drejtoj edhe nje apel Kryebashkiakes duke i thene qe te mos terhiqet nga auditi per shkak te presioneve. Prefektitha se keshilli bashkiak duhej qe ta kishte shkarkuar direkt administratorin.

Prefekti ka kerkuar zgjidhje per Vllaznine duke ofruar edhe kontributin e tij nese eshte e nevojshme. Ai kerkoj bashkise qe te mos e mbaje peng Vllaznine pasi Vllaznia kerkon zgjidhje imediate

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …