Breaking News

“RAJONI I LEZHES ZONE ATRAKTIVE PER TURIZEM”

Rajoni i Lezhës është një zonë mjaft atraktive për turizem, ndaj duhet të bëjmë një turizem shumë më kompleks seç është bërë deri më tani.Kështu shprehet Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi, sipas të cilit pastertia, siguria në plazhe dhe pengimi i derdhjes së ujerave të zeza në det janë treguesit që do të shoqërojnë punen e dikasterit që ai drejton gjatë sezonit turistik dhe për këtë Klosi kërkon dhe mbështetjen e pushtetit vendor.

Duke ju referuar pronotimeve ky sezon turistik pritet të jetë i ngarkuar në zonen turistike të Shëngjinit, ndërsa insitucionen po i paraprijne me marrjen e masave për të ofruar kushte të favorshme.

 

Lexoni dhe kete

LEZHE, NIS MBJELLJA E 5 MIJE PEMEVE NE KODREN E KALASE

Fenomeni eroziv me rrëshqitje dherash e guresh është kthyer në shqetësim në kodren pranë kalasë …