Friday , 3 December 2021

RAJONI NUMR 2 N SHESH PR T MBSHTETUR VOLTANA ADEMIN

Miting madhshtor ka qen ai i rajonit numr 4 ku banoret kane vershuar ne shesh per te perkrahur masivisht Voltana Ademin. Ne fillim ka qene kryetari i ketij grup seksioni Dritan Meta i cili kerkoi qe vota te jete plebishitare per Voltana Ademin dhe Partine Demokratike.

Me pas Kryetari i Keshillit te Qarkut njehersh kandidat per keshilltar si dhe deputeti Helidon Bushati kane kerkuar qe vota te jete masive pasi vetem ne kete menyre i themi jo varferise, taksave te larta dhe korrupsionit.

Kandidatja per bashkine Shkodr Voltana Ademi ju beri thirrje banoreve te rajonit numer 2 qe te votojne per vazhdimin e ndryshimit te qytetit.

Rajoni numer 2 ka qene nje deshmi se qyteti kerkon qe bashkeudhetare ne qeverisjen vendore te jete Voltana Ademi dhe Partia Demokratike.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …