“RAMA 2”, NJE QEVERI ME E VOGEL. KONFIRMIMI NGA KRYEMINISTRI

Kabineti qeveritar “Rama 2” që pritet të jetë gati në gusht do të jetë një kabinet i vogël. Madje do të ketë një numër më të vogël të agjencive, inspektoriateve apo drejtorive.

Në një intervistë dhënë për InTV kryeministri Rama deklaroi: “Do bëjmë një qeveri të vogël besoj, do punojmë që të zvogëlojmë numrin e agjencive, inspektoriateve, drejtorive, duke u mundur të rrisim eficencën dhe parimi kryesor i 4 viteve do jetë më shumë me më pak në cdo aspekt”

Pyetur për emrat e ministrave, Rama është treguar i rezervuar. “Patjetër që do t’ua zbulojë, por nuk e kam akoma të qartë se kush do jetë ku”- tha ai. A do të ketë kabineti emra të rinj? Rama përgjigjet shkurt: “Po emra të rinj, patjetër”

Lexoni dhe kete

“PESHQIT E MEDHENJ TE NDIQEN PENALISHT DHE TE FUTEN NE BURG”

Duam që peshqit e mëdhenj të ndiqen penalisht dhe të futen në burg. Ky do …