Thursday , 21 February 2019

RAMA DHE NIKOLLA NE LEZHE

Lezha është ndër qytetet e para që nisi implementimin e projektit të Ministrisë së Arsimit “Të bëjme detyrat e shtëpisë në shkollë”.Për të pare nga afer këtë nisem Kreministri Edi Rama dhe Ministria e Arsimit Lindita Nikolla, pasditesn e së hënës ishin në ambjentet e Shkollës 9-vjeçare Besëlidhja, nga ku ministria garantoi se pas vlersimiit të arritjeve projekti do të shtrihet në të gjitha shkollat.

Kryeministri Edi Rama nuk ka preferuar të flasë, por të dëgjoj mendimin e mësuesve dhe nxënësve.

Nisma “Të bëjme detyrat e shtëpisë në shkollë” po pilotohet këtë vit në 20 shkolla 9-vjeçare të vendit 4 prej të cilave ne qarkun e Lezhes.

Lexoni dhe kete

BASHKIA LEZHE NIS REHABILITIMIN E RRUGES SE KOTERRIT

Me ta ardhurat e sajë Bashkia Lezhë ka nisur një sërë investimesh për rehabilitimin e …