Wednesday , 11 December 2019

RAMA INSPEKTON UJESJELLESIN E RI TE LEZHES

Praninë e tijë dy ditore në Lezhë, Kreyministri Edi Rama e zhfrytëzoi për të inspektuar edhe investimet që janë realizuar në këtë zonë.Shefi i Qeverisë u ndal tek ujësjellësi i ri i Lezhës, investim ky me vlerë 13 milion euro bashkëfinancim i qeverisë Shqiptare me Qeverinë Zviceriane, Banken Gjermane për Zhvillim dhe Bashkimin Evropian.

Ky investim ka mundësur furnizimin me ujë të pijshëm përgjatë 24 orëve për qytetin e Lezhës dhe zonat përreth.Gjatë inpektimit të përfundimit të punimeve Kryeministri Rama shoqërohej dhe nga Kryetari demokrat i Bashkisë Lezhë Fran Frrokaj.

Lexoni dhe kete

PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me …