RAMA: KUSH SHKRUAN NË FACEBOOK SE BUJQËSIA KA MARRË FUND ËSHTË ‘OUT’

Kryeministri Edi Rama nuk i ka kursyer ironitë në lidhje me kritikat që bëhen ndaj qeverisë sa i takon sektorit të bujqësisë.

Duke iu përgjigjur komenteve negative, Rama tha se kush shkruan në facebook se bujqësia ka marrë fund janë ‘out’. Rama tha se sot punohet dyfishi i tokës krahasuar me 2013 dhe kemi një rritje të eksporteve bujqësore.

Rama premtoi se së shpejti do të ketë një sistem mikro-sigurimi për prodhimet e fermerëve në raste fatkeqësish.

Lexoni dhe kete

ANËTARËSIMI I SHQIPËRISË NË BE

Kryetari i Komitetit të Jashtëm të Parlamentit Evropian, David Mcallister, u shpreh se Parlamenti Evropian …