RAMA: ME LEGALIZIMET RRITET FORCA EKONOMIKE!

Do te kete kushte me te mira per qytetaret si dhe do te behet me shume se cjane bere ne 20 vjet sebashku per lezhen. Kjo ishte deklarata qe beri nga qendra e qytetit te lezhes,kryeministri i vendit Edi Rama, i cili ishte ne kete qytet per te shperndare lejet e legalizimi.

Rama tha se bashkia e re e Lezhes do te kete nje rendesi te madhe strategjike per zhvillimin ekonomik, turistik dhe tregtine. Nje shenje inkurajuese e kesaj sytrategjie te re eshte edhe legalizimi i shtepive, pasi per kryeminsitrin rama ato do te sherbejne si garanci per qytetaret qe do tu drejtohen bankave.
Mes batutave te vazhdueshme, kryeministri rama ka thirrur nje e nga nje qytetaret e perzgjedhur per te marre sot lejen e legalizimit, duke demostruar ne kete menyre se ky proces ka qene i suksesshem ne 1 vit veprimtari qe aluizni ka patur ne lezhe per te ndihmuar qytetaret.

Lexoni dhe kete

LULZIM BASHA PREZANTON PLANIN EKONOMIK TË PD

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zbuluar planin ekonomik të PD që ka për …