Saturday , 31 October 2020

“RAMËN E PRITËM, POR NUK MUNDËM TA TAKONIM”

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm para disa ditësh në By-Passin e Shkodrës, e pritëm por nuk mundem ta takonim.

Kështu shprehen banorët e Dobraçit, të cilët vijojnë të kenë probleme me shpronësimet dhe dëmin që i është shkaktuar në pronat e tyre nga ndërtimi gjysmak i By-Passit.

Ato thonë se është një projekt pa një zgjidhje, ndërkohë që ankesat kanë shkuar në vesh të shurdhër.

Banorët e kësaj zone kanë zhvilluar disa takime por deri tani nuk kanë marrë asnjë zgjidhje.

Lexoni dhe kete

GËSHTENJAT E SHKODRËS, TË RREZIKUARA NGA SËMUNDJET

Gështenja shqiptare vitet e fundit është kthyer në produktin më të kërkuar në Itali, por …