Monday , 25 October 2021

RAPORTI MONITORUES I URDHERAVE TE MBROJTJES

Prezantimi i gjetjeve t raportit monitorues t vendimeve gjyqsore me objekt lshimin e Urdherave te menjehershme te mbrojtjes dhe urdherave te mbrojtjes n Gjykatn e Rrethit Gjyqsor Shkoder ka qene ne qender te diskutimeve te organizuar ne qytetin e Shkodres nga organizata Gruaja tek Gruaja dhe AWEN.

T dhnat jane prezantuar n lidhje me profile dhe aspekte sociale t dhuns n familje dhe efektiviteti i mbrojtjes pr viktimat e dhuns n familje .

Ky aktivitet ka ardhur ne kuadr t projektit Mbrojtja dhe promovimi i shtjeve pr t drejtat e grave nprmjet ndrhyrjes n 7 rrethe n Shqipri.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …