RAPORTIMI DHE SHKRIMI PËR DHUNËN ME BAZË GJINORE

Raportimi dhe shkrimi për dhunën me bazë gjinore ishte në fokus të një trajnimi për gazetarët në qytetin e Shkodrës. Në këtë takim merrnin pjesë edhe studentë të gazetarisë në Shkodër. E pranishme në këtë trajnim ishte këshilltarja e lartë për median, Iris Luarasi. Ajo tha se trajnimi ka për synim të pajisë gazetarët me njohuritë se si të raportojnë në mënyrën më të mirë dhe se ka një nevojë të menjëhershme për të përmirësuar mënyren e raportimit.

Ky takim trajnues vinte në kuadër të projektit “Drejtësi për të Gjithë” – Shqipëri  dhe të pranishmit u bënë pjesë e diskutimeve të ndryshme.

Lexoni dhe kete

TREGTIMI I USHQIMEVE NE KUSHTE SKANDALOZE

Pak metra larg koshave te plehrave shitet bylmeti. Ndersa trotuari eshte pushtuar nga tregtaret, ndersa ne …